Hulla-ház (Dead Set)
színes,magyar szinkronos,angol horror minisorozat, 141 perc (5 epizód)
Megtekintése csak 18-éven felülieknek!
 
Miközben a Big Brother valóságshow-ban a kiszavazás zajlik, Angliában elszabadul a pokol, zavargásról érkeznek hírek szerte az országból. A producer Patrick és asszisztense megpróbálják fenntartani a rendet, miközben a házban senki sem tudja, mi történik a külvilágban. A műsorvezető Kelly nem fogadja a barátja, Riq hívásait, aki egy vasútállomáson rekedt. Sophie, a BB-lakó Pippa mamája egy sofőrrel a stúdióba igyekszik. Amikor megállnak egy összetört kocsinál, a sofőrt megtámadja egy zombi. Mire a stúdióhoz érnek, átváltoznak, és rátámadnak a biztonsági őrre. Pippa a következő kieső. Amikor elhagyja a házat, a sérült őr betör a többiek közé.
 
Egy zombival való találkozás után Riq egy benzinkútnál rejtőzik el. A másik túlélő, Alex fegyverrel kényszeríti, hogy élelmiszert szedjen össze, majd a tengerpart felé indulnak a nő autóján. A kocsi lerobban, és hamarosan zombik gyűrűjében találják magukat. Végül sikerül bemenekülniük a közeli, elhagyott házba. Patrick és Pippa a zöld szobában ragadnak. Képtelenek kapcsolatot teremteni a külvilággal. Az idő múlásával egyre nehezebben viselik a bezártságot. A zombivá változott Davina folytatja a portyázást a folyosón, miközben megpróbál erőszakos módon bejutni a szobába.
Riq el akar jutni Kellyhez. Meggyőzi Alexet, hogy a biztonságot jelentő házból menjenek a stúdióba, induljanak el csónakkal a folyón. Miközben Alex kinyitja a kaput, egy zombi megharapja. Mivel tudja, hogy át fog változni, egy fejszét ad a férfinak, hogy ölje meg őt. Patrick és Pippa megöli az élőhalott Davinát, és eljutnak a stúdió vezérlőtermébe. A mikrofonrendszeren keresztül kommunikálni tudnak a bentiekkel, Kellyvel és a többiekkel. Kelly és Space találkozik Patrickkal és Pippával, közben elintézik az élőhalott Briant. Mivel a zombik körbevették őket, Patrick meglepő tervvel áll elő.
 
Rendezte: Yann Demange
Forgatókönyv: Charlie Brooker
Szereplők: Liz May Brice, Shelley Conn, Kevin Eldon, Jaime Winstone, Warren Brown
Andy Nyman, Kathleen McDermott, Adam Deacon, Beth Cordingly


 
Dead Set 1. epizód
 
 
Dead Set 2. epizód
 


 
Dead Set 3. epizód
 
 

 
Dead Set 4. epizód
 


 
Dead Set 5. epizód